Türkiye
year 12 YIL

Ticaret hayatına ilk adım 1946 yılında el dokuması, pike ve çizgili çarşaf satışıyla başlamıştır.1960’larda ticaret hayatında değişikliğe gidilerek baskılı çarşaf üretimi ve satışıyla müşterilerimize hizmet vermeye devam etmiştir.1990’lı yılların başına kadar bu alanda büyüyen ve faaliyet alanını yurt içinde genişleten firmamız dünya pazarında yer almak için; ev tekstilinde havlu bornoz olarak üretim ve ihracat yapan ERTEKS KADİFE TEKSTİL’İ kurdu.

Erteks Kadife Tekstil; güçlü öz kaynakları, insana yaptığı yatırım,kaliteye olan düşkünlüğü ve doğaya olan saygısı ile müşteri odaklı çalışma anlayışını günümüz kalite standartları,müşteri istekleri,değişen yaşam koşullarına bağlı olarak belirlemektedir.

Vizyonumuz
Türkiye’nin gelişmesine katkıda bulunmak, sürekli gelişime odaklı çalışarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için çevre ve topluma karşı sorumluluk bilinci ile kalite açısından lider bir kuruluş olmaktır.

Misyonumuz
Yapılan tüm çalışmalarımızda, yenilikçilik ve çağın şartlarını yakalama ve sorumluluk bilinci ile kaliteli ürünler ortaya çıkarmak ve beklentilerin ötesinde sadık müşteriler yaratmaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ERTEKS KADİFE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat