Türkiye
year 13 YIL

ESMAK MAKINE ticari hayatına 1998 yılında başlamıştır. O günden beri firma kendini sürekli geliştirmekte ve yenilemektedir. Esmak Makine kuruluşunun ilk gününden beri müşteri odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürmüştür. Son teknoloji iletişim ağları ve teknolojisini kullanan Esmak Makine müşterilerin taleplerini hızlı ve doğru bir şekilde değerlendirmeye alıp ürünleri hazır hale getirmektedir. Esmak Makine %100 müşteri memnuniyeti gözetirken müşterilerine sağladığı güven ve çözümlerle iş hayatını devam ettirmektedir.

Otomotiv sektöründe ana bileşen, yedek parça ve garaj ekipmanları ile ilgili olarak Türkiye’de faaliyet gösteren bir dış ticaret firmasıdır.
Otomotiv sektöründeki farklı karakterde ürünler ile alakalı olmasının getirdiği tecrübe ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Uluslar arası kalite sertifikalarına sahip markaları tercih eden firma, kaliteli ve garantili hizmet sunmaktadır. Yükselen pazar payını güçlendiren Esmak Makine alanında marka haline gelmiştir. Satış faaliyetlini günden güne arttırırken özellikle Özbekistan’da ciddi projelerde yer almaktadır.

Bilgi birikimi ve satış tecrübesine sahip personeli ihracat organizasyonunda başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ESMAK MAKINE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat