Türkiye
year 14 YIL

GENÇ GÖZDE
1989 yılında traktör kabini üretimi ile iş hayatına başladı.Faaliyetine başladığı yıllarda traktör emniyet kabini üreten firmamız ürün ve sektör yelpazesini genişleterek tavukçuluk sektörüne hizmet verdiği Superegg Yumurta ve Civciv yetiştirme kafes sistemleri ve Süperterm Katı Yakıtlı Sıcak Hava Jeneratörü üretimini bünyesine almıştır.
Ürettiği ürünlerin tümünde projelendirme aşamasından başlayarak tüm üretim aşamalarında en son teknolojiyi kullanan firmamız ülkemizin önde gelen otomotiv firmalarına ve makine üreticilerine Cnc destekli saç işleme tesislerinde fason saç işleme hizmeti vermektedir.
Ülkemizde sektörünün önde gelen firmalarına hizmet veren firmamız yurtiçinin yanısıra Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerine de ihracat yapmaktadır.
Genç Gözde dinamik bir çalışma grubunu oluşturmuş, üretime katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara ürettiği ürünler ve verdiği hizmetlerle katkıda bulunmuştur.Firmamızın politikası hizmet verdiği sektörlere her zaman en kaliteli ve en hesaplı ürünleri en kısa zamanda ve en doğru şekilde sunmaktır.

Devamını Oku
Ürünler

GENÇ GÖZDE TARIM MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

GENÇ GÖZDE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat