Türkiye
year 16 YIL

Vitas Vida Ticareti A.S 1972 yilindan beri vida ve civata imalati yapmaktadir. Firmamiz basta Beyaz Esya , Otomotiv , Insaat , Mobilya sanayii olmak üzere vida kullanan ve satan tüm sektörlere Yillardan beri en iyi ve en kaliteli sekilde hizmet vermektedir.
Vida üretimimizi Kirac köyü yildiztepe mevkii′nde faliyet gösteren Fabrikamiz ve uretimimizi yaptigimiz Gimsan A.S olarak devam ettirmekteyiz.
Vitas A.S kurulusundan itibaren kaliteden ödün vermeyip, günün kosullarina göre en uygun fiyatlarla müsteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak gayreti icindedir.
Makina parkimiz en son teknolojik sistemlere göre dizayn edilmis olup En hizli sekilde terminli calistigimiz imalatci firmalara büyük rahatlik ve ekonomik kazanclar saglamistir. Yillarin verdigi tecrübe ile; vida konusunda sanayicinin karsilastigi tüm sorunlara, en uygun cözümleri üretebilmek, gururumuz ve tercih nedenimiz olmustur
Türkiyede her zaman ilklere imzasini atmis olan firmamiz, Ilk TSE belgesini alan , Ilk paslanmaz ( INOX ) sac ve metrik vidasini üreten, tüketiciyi koruma taahütnamesini imzalayan ilk firmadir.

Devamını Oku
Ürünler

GİMSAN BAĞLANTI ELEMANLARI SAN.TİC. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

GİMSAN BAĞLANTI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat