Türkiye
year 13 YIL

1994 yılında İzmir’de kurulan Günder ayakkabı Günde markasıyla Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesinde hizmet vermektedir. Kapalı alanda üretim yapmakta olan Günder ayakkabı modern showroomu ile çocuk ve genç (18–37 ayak numarası) ayakkabısı üretmektedir.

Firma olarak sektördeki gelişmelerin, değişikliklerin ve uygulamasının yanı sıra, modayı yakından takip etmek, hatta moda oluşturmak gayreti içinde bulunmaktayız. Firmamız bu bakış açısıyla çocuk ve genç ayakkabı modasını, sosyo-ekonomik koşulları ve tüketim alışkanlıklarını da göz önünde bulundurarak sürekli yenilikler yapmakta ve ayakkabı kreasyonunu her gecen sezon daha ileriye taşımaktadır. Model tasarımlarıyla, renkleriyle, kalıbıyla, kullanılan malzemesiyle her geçen gün daha iyi çocuk ve genç ayakkabısı yapmakta olan Günder ayakkabı doğru müşteriye doğru ayakkabıyı ulaştırma ve daha geniş pazarlar oluşturmak, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde olmasını sağlamak firmamızın tek amacıdır.

Günder ayakkabı marka tescil belgesi, ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi belgesi ve faydalı model patenti ile insana ve teknolojiye yatırım yapan bir firmadır. Pazarlama ağını her gecen gün yurtiçi ve yurtdışında geliştirmektedir.

Söylemimiz Kalite Ayrıntılarda Saklıdır...

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

GUNDER AYAKKABI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat