Türkiye
year 10 YIL

HALTEKS 1966 yılında Bornova sanayide kurulmuştur. 1971 yılına kadar Halteks küçük adetlerle iç ve dış piyasada çalışmalar yapmıştır. Bütün bu gelişmelerle beraber Halteks , tekstildeki global pazarın içine örme kumaş üzerindeki dünya görüşünü geliştirerek girmeyi başardı.
Halteks ilk ihracatını 1979 yılında bayan,erkek ve çocuk iç çamaşırları ile “ BÜLENT İÇ ÇAMAŞIRLARI “ adı altında Suudi Arabistan′a yapmıştır. Daha sonra Halteks araştırmalarını Avrupa pazarına doğru yönlendirdi. Bu süreç içinde HALTEKS , GMBH Alman firması ile tanıştı. Bu süreçte örme kumaş üzerine pek fazla üretici yoktu o yüzden Halteks 8 adet italyan markası ORİZMO örme makinası alarak kumaşta üretmeye başlamıştır.
Halteks ilk Avrupa′ya ihracatını RHONETEX firmasına yapmıştır. Deneyimli ve profesyonel personel kadrosuyla HALTEKS şuan Avrupada birçok ülke ile çalışmaktadır. Bunlar Fransa, Almanya, İtalya, Norveç ve İspanya.
Halteks′in sürekli gelişmekte olan genç, dinamikve sürekli kendini yenileyen bir kadrosu vardır.HALTEKS′in günlük üretimi yaklaşık 10.000 adettir. Bu rakam modele göre değişebilir. Ayrıca yine kendi bünyemiz dışında bize bağlı dikim atölyelerimizde mevcuttur. Bu çalışma hızıyla HALTEKS çok büyük pazarlar oluşturup çok daha büyük firmalarla , LECLERC , REDSKİNS , LA HALLE VETEMENT , GOURAND POINT G. , KAUFLAND WARENHANDEL vs.., gibi firmalarla çalışmaya başlamıştır.Ürünleri ile dünya pazarına açılan markalara koleksiyon bazında tedarikçi firma yapısında hizmet vermektedir ( YARDS , COLLEZIONE, Rodi, Mavi jeans . vs..... )
HALTEKS gün boyunca teknik ekibiyle , modern kesim ekibiyle , modelist ve stilistleriyle hizmet vermektedir.İşte bütün bu sebeblerle HALTEKS gün geçtikçe büyüyen bir firmadır. HALTEKS′e güç veren bir diğer avantaj ise aile şirketi olmasıdır.
HALTEKS′in felsefesi müşterilerine doğru ürünü doğru kalite ve fiyat anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

HALTEKS KUMAS SAN. TIC. LTD. STI.

Konum

HALTEKS KUMAS Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat