Türkiye
year 10 YIL

2005yılında Hasan BATI tarafından kurulan KALİTEK TARIM,YAPI ve İNŞAAT MALZEMELERİ BüyükAslım Sanayi Sitesinde hizmet vermektedir.

Tarımsalsulama sektörünün imalat, satış ve projelendirme hizmetleri veren bir üyesiolarak, günümüz küresel sıkıntılarını dikkate alarak çevreci, ekonomik veyüksek verimli sistemlerin imalat ve kurulumunu yapmakta, sektördeki değişiklikleriyakından takip edip, en son yenilikleri uygulamaya çalışmaktadır.

Modern iskele imalatına giren firmamız kalitesiyle sektörde öne çıkmayı başarmış imal ettiğiiskelelerin dayanıklılığı ve ardından gelen talepler gelişerek hizmet sunmamızısağlamıştır.

Kıtkaynakların doğru ve yerinde kullanımını esas kabul eden, müşteri memnuniyetineönem veren, kaliteden ödün vermeyen, çalışma disiplini yüksek, araştırma vegeliştirme çalışmalarını süreklilik haline getirmiş olan firmamız hedefleridoğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.

Toplumungelişmesi için çevresel bilinçlenme ve bilgi paylaşımını desteklemek, çevreselgelişmeleri izleyip iş fırsatlarına çevirirken sürdürülebilirliğe katkısağlamak, ulaşılabilir en iyi üretim tekniklerini uygulamaya çalışmak, işletmelerarası bilgi ve deneyim paylaşımı ile mükemmelliği hedeflemek, çevrestandartlarımızı yasal zorunlulukların ötesinde oluşturup ve uygulamak,kurumsal çevre politikamızdır.

Devamını Oku
Ürünler

HASAN BATI TARIM YAPI MALZ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

HASAN BATI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat