Türkiye
year 10 YIL

1988 yılından itibaren Honmaksan Motor Yenileme Makinaları ve Ticaret A.Ş. olarak merkezimiz olan Konya′dan tüm dünyadaki motor yenileme firmalarına; hızlı, ekonomik, pratik, çözümler üretmekteyiz. Müşterilerimizin talepleri ve teknolojik yenilikler göz önüne alınarak yaptığımız geliştirme çalışmalarıyla üretimini yaptığımız makinelerin ve imalat sistemimizin, mükemmele bir adım daha yaklaşması için sürekli çaba sarf ediyoruz.

Avrupa′dan Doğu Asya′ya, Afrika′dan Ortadoğu′ya satış ve servis ağımızla, beraber çalıştığımız tüm müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap verebilmenin en haklı gururunu tüm çalışanlarımızla paşlaşıyoruz.

Sadece müşterimizin değil müşterimizin de müşterisinin memnuniyetini sağlamak amacı ile müşterimizin en iyi işçiliği ve kaliteyi yakalayabilmesi, ürünlerimizi uzun yıllar güvenli ve performanslı kullana bilmesi amacı ile ürünlerimizin kullanım ve bakım bilgilerini içeren dokümanlarımızı ve doğru kullanım eğitimini sağlıyoruz.

Sektörümüzde, tüm dünyada, tanınan ve güven duyulan kaliteyi, "BVQI TGA ISO 9001:2000 Kalite Güvence Sistemi Belgesi" ile yazılı hale getiren firmamız, Honmaksan A.Ş. siz müşterilerinin tebrik ve eleştirileriyle her zaman en iyiye yaklaşmak için çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımızla

Devamını Oku
Ürünler

HONMAKSAN MAKİNA İMALAT OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

HONMAKSAN MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat