Türkiye
year 17 YIL

HUZUR MOBİLYA, 2000 yılından bu güne 3 katlı imalathanesinde gerek okul donanımı, gerek laminant ve çelik eşya ürünleri alanında kalitemiz ve yaptığımız işlerle bir çok alan da hizmet vermekteyiz.
Teknolojinin çok hızlı ilerlediği dünyada müşteri odaklılığın ve kurumsallığın önemini kavrayan, yinelenen değil yenilenen piyasa şartlarına adaptasyonda hızlı davranabilen ve ilkeli tavrı ile güven veren bir yapıya sahip HUZUR MOBİLYA ülkesine sağladığı katma değeri artırmak için kaliteli ürün üretmeyi öncelikli hedefleri arasında kabul eder.

HUZUR MOBİLYA , kendi sektörüne uzlaşmacı bir tavırla yaklaşarak, teknoloji ve bilgisini paylaşmayı kendisine ilke edinmiştir. Bilginin paylaştıkça çoğaldığı anlayışı ile personeline eğitmen bir tavır sergileyerek, sektöre nice nitelikli insan yetiştirmiştir. “Genç insanlarla çalışma ve onlara güvenme” ilkesini ilk kuşaktan miras alan HUZUR MOBİLYA; şirketlerin, genç ve has beyinlere akıtılacak bilgi birikimi ve sahip olunan insan sermayesi ile büyüyebileceğine inanmaktadır.

"En kaliteli hizmeti en kısa zamanda en uygun maliyetle sunmak için buradayız "

Devamını Oku
Ürünler

HUZUR ANAOKULU KREŞ DERSHANE GEREÇLERİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

HUZUR ANAOKULU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat