Türkiye
year 17 YIL

Firmamız taahhüt altına girdiği her işe çok hassas yaklaşarak üstün kaliteli sonuçlara ulaşmayı hedef belirlemiştir. Zaman içinde bu üstün kaliteyi daha geniş kitlelere ulaştırma düşüncesi olgunlaşmış ve 1997 yılından başlayarak uluslararası normlarda kendi markası ile üretim ve satış yapmayı hedeflemiştir. Bu süreçte imalatımızı sınıflandırarak uzmanlaşabileceğimiz ürünlere yöneldik.
İlk önce taahhüt işlerimizde karşımıza çıkan ıslak hacim kabin sistemlerine ağırlık verdik ve kendi tasarımlarımız olan Bağlantı Elemanları geliştirmeye ve üretmeye başladık. Bu konuda önemli yol aldık. Kısa zamanda yüksek kalite ve hizmet anlayışıyla İDEAL markamızla bütün Türkiye de tanındık ve diğer ülkelere açılmaya başladık.
Günümüzde her konuda olduğu gibi yapı sektöründe de sürekli gelişme ve değişmeler yaşanmaktadır. Amaç hacimleri, yüzeyleri sağlıklı,estetik ve daha kullanışlı hale getirmek, kapasiteyi arttırmak, malzeme, işçilik ve zamandan tasarrufla ekonomik avantaj sağlamaktır. Cam ve alüminyumla kaplanan bina dış cepheleri, asmolen döşemeler, hazır beton sistemleri ve tuvaletlerde düşük döşeme zorunluluğunu ortadan kaldırarak, aynı zamanda hijyen sağlayan klozet taşları, yeni fikirler ve gelişen teknolojinin yapı sektörüne sunduğu ekonomik ve pratik çözümlerden bazılarıdır.
Bütün dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de alaturka tuvalet taşları kullanımı, her geçen gün yerini pratik ve ekonomik oluşu sebebiyle klozet taşlarına bırakmaktadır.Alafranga tuvalet taşlarında tesisatların yer ve arka duvarda çözülebilir oluşu, bu hacimlerdeki bölücü duvar sistemlerini pratik, ekonomik ve daha hijyen hale getirmeye imkan vermiştir.
Sistemin bütünüyle yerden 15 cm. yüksekte bitişi, tabanda oluşan girinti ve çıkıntıları ortadan kaldırmış, böylece suyun birikmesi önlenmiş, ayrıca köşelerin temizlenmesindeki zorluk ortadan kalkmıştır. Bu sistem ile birlikte günümüzde seramik döşemede iç, dış, köşe ve taban bitişi gibi noktalarda pratik tamamlayıcı profiller geliştirilse bile küçük hacimlerin seramikle kaplanmasında karşılaşılan pek çok güçlük de ortadan kalkmıştır.
Önemli detaylardan birisi de WC kapılarıdır. Ne kadar iyi planlanmış ve iyi imal edilmiş olursa olsun WC kapılarında karşılaşılan kasa ile pervazların duvar bitimi ve bunların yer bitişlerindeki zorluklarda uygulamacıların bilgisi dahilindedir.
Artık bütün mimar ve mühendisler genel kullanım yapılarındaki projelerinde, uygulamalarında ıslak hacimleri dört duvar olarak bırakmakta, bölme ve kapılarını bu yeni ıslak hacim bölme sistemleriyle çözmektedirler.
Islak hacim bölmeleri alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar, oteller, okullar, spor ve kültür merkezleri, terminaller, iş merkezleri gibi genel kullanım yapılarının ıslak hacimdeki WC, duş ve soyunma kabinlerinde kullanılmaktadır. Islak hacim bölme sistemleri, havuzlarda duş ve soyunma kabini olarak kullanıldığı gibi lavabo tezgahlarında, paravan ve pisuar bölmelerinde kullanılabilir.
Islak hacim bölme sistemleri hemen her türlü boşluğa çok rahat monte edilebilir. Gerektiğinde bir başka alana kurulabileceği gibi sistemi oluşturan parçalar tek tek kolayca değiştirilebilir.

Devamını Oku
Ürünler

İDEAL KABİN SİSTEMLERİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İDEAL KABİN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat