Türkiye
year 13 YIL

İlkay Kağıtçılık, 1977 yılında İstanbul′da kurulmuştur. 2000 yılında yapışkan kâğıt ve bant sanayinde üretime başlamıştır. Endüstriyel katkılarına ambalaj, kâğıt otomotiv, tekstil, yapı elemanları ve beyaz eşya vs. sanayi ile yan sanayi unsurlarına hizmet vermektedir. 2007 yılında bant tesisine: 160cm genişliğinde yeni bir holmelt makinesi, 300m/dk hızla çalışan bant dilme robotu ve ayrıca yapışkanlı kâğıt tesisine 600m/dk hızla çalışan otomatik kâğıt dilme makinesi ilave ederek alanındaki yerini daha da güçlenmiştir. İlkay Kâğıtçılık, kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden sektörün önde gelen başarılı kuruluşlarındandır.

 İlkay Kâğıt, yüksek kaliteli ürünlerine odaklanarak iş faaliyetinde sürekli gelişme elde etmeyi amaçlamaktadır. Şirket yeni trendlere cevap vermek ve var olan portföyüne yeni ürünler eklemek için sektöre yakın olmayı amaçlamaktadır. Pazarındaki üstün konumunu muhafaza etmek amacıyla İlkay Kâğıt, araştırma ve geliştirmeye daha fazla yatırım yapmayı hedeflemektedir. İlkay Kâğıt tarafından önemli gelişim alanları etiket ürünleri ve bant ürünleridir. İlkay Kâğıt, hem yurtiçinde hem de ihracatta sürekli gelişmeyi hedeflemektedir.
 
Ham maddeden mamul oluşumuna kadar 5 ayrı kontrolden gecen ürünlerin tamamı, ISO standartlı kalite güvence sistemlerinden onay alınmış ham maddelerden üretilmektedir. Çevre etkileri düşünülerek malzeme seçilmesi ve bu ürünlerin şartlara uygun stoklanarak, müşteri istekleri doğrultusunda pazara sunulup, satış sonrası kalite güvence desteğinin de verilmesi uygulamalarımızdan sadece bazılarıdır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster

İLKAY KAĞITÇILIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat