Türkiye
year 17 YIL

İris mobilya 1990 yılnda ESLEM MOBİLYA ismi ile 100m2 bir alanda küçük bir yatar makinası ile mutfak dolabı imalatına başlamıştır. İris mobilya müşterilerine verdiği güven neticesinde yapmış olduğu imalat yeri kendisine küçük gelmiş, daha sonra 500 m2 bir alanda imalatına ahşap kapı ve genç odası takımlarınıda ilave ederek müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmıştır. 2000′li yıllarda üretüm yerinin küçük gelmesi nedeniyle üretimini 1500 m2 olan yeni yerine taşıyıp makina parkuruna son sistem makinalarıda ekleyerek pvc üretiminide geçmiştir.

İris Mobilya olarak ilkemiz son sistem makina parkuru ile imal ettiğimiz ürünleri işçilik ve kaliteyi düşürmeden müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Üretimimizin %30′unu toplu işler, %70′ine de perakende işler oluşturmaktadır.

MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ.

Önemli olan bizim için işçilik ve kaliteyi düşürmeden ergonomik tasarımlarla üretilen ürünü ekonomik olarak müşteriye pazarlamak ve pazarladığımız malın arkasında durmaktır. Müşterimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir.Bilgisayar ortamında tasarlanan modellerde çağdaş çizgileri yakalayıp konfor ve estetiği sizin için bütünleştirdik.

Her yaşa hitap eden genç odalarında yer kaybı olmadan aktif ve fonksiyonelliği ön plana taşıdık

Devamını Oku
Ürünler

İRİS MOBİLYA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İRİS MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat