Türkiye
year 10 YIL

1967 yılında, İtimat Pres Döküm Musluk Sanayi ve Kollektif Şirketi olarak Perşembe Pazarı’nda kurulan firmamız, banyo ve mutfak armatürlerinde Türkiye’ nin önde gelen üreticilerdendir. Kırk seneyi aşkın süredir, “ İTİMAT ” markasını üstün kalite anlayışıyla özdeşleştiren firmamız yerli üreticiler arasında saygın bir yere sahiptir.

“Üstün Kalite”, “İleri Teknoloji ile Üretim”, “Sınırsız Hizmet” felsefelerinin oluşturduğu vizyonumuzla her geçen gün yurtiçinde ve yurtdışında ticaret hacmimizi arttırmaktayız.


TARİHÇE

Bir aile şirketi olan İtimat Su Armatürleri 1967 yılında, Perşembe Pazarı’nda 250 m2 bir atölyede kurulur. Artan taleple birlikte üretim kapasitesini büyüten şirket, 1987 yılında Topçular’daki 2.000 m2′lik kendi fabrika binasına taşınır. Pres, işleme ve montajın yapıldığı bu binada yılda 200.000 batarya ve musluk üretmeye başlar.

İtimat Su Armatürleri ilk ihracatını 2001 yılında Ukrayna’ya yapar. Kararlı büyüme hedefi içerisinde yapılan yatırımlarla 2006 yılında yine Topçular’da 7.000m2′lik yeni fabrika binasına geçen İtimat Su Armatürleri, bugün %25’i 16 ülkeye ihraç edilmek üzere günde 1.000 adet batarya, 1.500 adet musluk üretmektedir.

İtimat Su Armatürleri’nin iç ve dış piyasadaki hedefi; günümüze kadar elde etmiş olduğu yüksek kalite imajı ile üretim hacmini arttırarak Türk sanayiine hizmet etmektir.

Devamını Oku
Ürünler

İTİMAT SU ARNATÜRLERİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İTİMAT SU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat