Türkiye
year 16 YIL

KARAK Kompresör, hava kompresörü, pistonlu hava kompresörü, vidalı hava kompresörü, hava kurutucu, klima kompresörü, üretimi, satışı ve hava kompresörü servisİ konusunda yılların birikimi ve deneyimini müşterilerine yansıtan ve kompresör sektöründe daima en ileri noktayı hedefleyen kompresör uzmanı kuruluştur.

KARAK markası: Hava Kompresöründe Servis - Kalite - Güven - Performans dörtgeninin birleşmesinden meydana gelir.

• Kompresör Servisi: Kompresör konusunda 7 gün 24 saat kompresör servisi olarak hizmet veren Karak Kompresör, her marka hava kompresörüne uzman kadrosuyla bakım yapar. Firmalarla yıllık periyodik bakım antlaşmaları yapılır. İkinci el kompresör servis ve satışı mevcuttur.

• Kompresör Kalitesi: Üretim hava kompresörü hammadde ve alt parça girişinden son kontrollere kadar kontrol altında tutularak her zaman üst seviyede kalite elde edilir. Karak Kompresör, kompresörde kalite felsefesini kompresör kalitesini kontrol etmekten bir adım öne geçirerek kompresör kalitesini üretmeye dayandırır.

• Kompresör Güvenilirliği: Hava kompresörleri üretim aşamalarında en hassas güvenlik test metotları ile test edilerek ve çalışma testleri yapılarak müşteriye sunulur.

• Kompresör Performansı: Sürekli yapılan Ar-Ge faaliyetleri ve müşteri taleplerini değerlendirme neticesinde yüksek verimli ve az enerji harcayan hava kompresörleri üretilmekte ve sunulmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

KARAK MAKİNA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KARAK MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat