Türkiye
year 17 YIL

1971 yılında Radyo Pikap Telsiz Teknikeri Ramazan Karanfil tarafından Balıkesirde kurulan Karanfil Elektronik günümüze kadar kendisinide Gelişen Teknoloji ile yenileyerek çok yönlü çalışmalar yapmaya başlamıştır.

1991 senesinde Edremit/Altınoluk′ta ikinci şubesini açarak özellikle Edremit körfezi ve civar ilçelere hizmet götürmüştür.
Çeşitli ilçelerin Tv. vericilerini Otel ve Sitelerin merkezi anten sistemlerini kurarak yine merkezi güvenlik sistemleri üzerinde ustalaşmış olan Firmamız halen 3 teknik ekip aracı ve 6 servis elemanıyla 16/02/2007 Tarihinde Balıkesir ilimizde Next & NextStar ShowRoom olarak 3. Şubesini açarak
Balıkesir′e ve civar illere en iyi ürünlerle hizmet vermektedir.

Merkezi Balıkesir olan Karanfil Elektronik Altınolukta da şubesi bulunmakla beraber elindeki imkanların geniş olması nedeniyle Türkiye′nin her yerine hizmet götürebilmektedir.

Teknik kadromuzda Teknik servis Müdürümüz Erkan Karanfil liderliğinde 6 Elektronik Teknisyeni bulunmaktadır.

Gün içerisinde çok çeşitli mekanlara hizmet verilebilmektedir.2 Yıldır internet üzerinden yaptığımız satışlarla Ürün Çeşidimizi Türkiye′nin her yerine her kullanıcıya ulaştırmaktayız.
Ayrıca yine Türkiye′nin çeşitli illerinde bulunan tamirci arkadaşlara teknik ve teorik bilgiler sağlıyoruz.

Vizyonumuz yeniliğe daima açık güleryüzlü hizmet sunarak müşterilerimize teknolojinin sağladığı imkanları en kısa sürede temin etmektir.

Devamını Oku
Ürünler

KARANFİL ELEKTRONİK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KARANFİL ELEKTRONİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat