Türkiye
year 10 YIL

Mimarlık ve mühendislik ihtiyaçlarınızın çözümünde güncel ve yenilikçi olmak, mimarlık ve mühendislik konularında teknolojiyi yakından takip etmek, işlerimizde ayrıntılı iş planlaması, bütçe kontrolü ve işin sevk ve idaresini belirlenmiş program çerçevesinde yapmak, şirketimizin üzerinde önemle durduğu hedefidir.

Bu hedefe ulaşmak için, yıllarca sektörde kazanılmış tecrübelerimizi, uzman kadro ve ekiplerimizle birleştirerek, projelerinizi tekniğine uygun olarak gerçekleştirmekteyiz.

2005 yılında KÇ İNŞAAT PROJE TAAHHÜT adıyla inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamış olan şirketimiz, iş hacminin büyümesi ile beraber 2008 yılında KORER YAPI PROJE İNŞAAT TAAH. MÜŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. adında yeni yapısıyla faaliyetlerine devam etmiştir.

Her iki şirketimizde şu an aktif olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

KORER YAPI, teknik yönetim kadrosu ve tüm inşaat konularında uzman ekipleri ile inşaat sektöründe farklı bir konumda yer almaktadır. Sektördeki bu farklılığının bilincinde olan KORER YAPI, müşteri memnuniyetini temel şirket felsefesi olarak değerlendirmektedir.

KORER YAPI, teknik altyapısı ve tecrübeleri ile müşterilerimizin istekleri doğrultusunda, proje, danışmanlık ve uygulama konularında  hizmet vermektedir.

Devamını Oku
Ürünler

KORER YAPI PROJE INSAAT LTD. STI.

Konum

KORER YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat