Türkiye
year 17 YIL

1963 yılında Tekirdağ”ın Hayrabolu İlçesinde Sayın Hasan Basri KURT tarafından şahıs şirketi olarak kurulan işletmemiz İlçemizde bulunan sebze pazarında küçük bir torna atölyesi olarak, zirai alet ve ekipmanlarının tamiri ile işe başlamış.

1970’li yıllara kadar muhtelif tarım arabaları (romork vb…) imalatı yapmıştır. 1980 yılında ise Hayrabolu Küçük Sanayi Sitesinde 240m² atölyeye taşınmış ve yöresel ihtiyaca göre Kazayağı, Ayçiçek Ekim Mibzeri, Buğday Ekim Mibzeri, Biçerdöver’lere Ayçiçek hasat tertibatı imalatı yapmıştır.

1993 yılında ise şirketleşme yoluna giderek tarım makineleri ve mühendislik hizmetlerini bir bünyede toplayarak KURT Mühendislik Makine Sanayi ve Dahili Ticaret Limitet Şirketi adını almıştır. Geçen zaman içinde büyüyerek bugünkü düzeyine gelmiş ve çeşitli tarım makinesi imalatı yapan bir kuruluş haline gelmiştir.

2000 yılında da Hayrabolu Şehir Stadı arkasında 10.500 m2 açık 2500 m2 kapalı alandan oluşan tesisine taşınmış ve bir mühendis, sekiz tekniker ve toplam otuz dört çalışanıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Yalnız yurt içinde değil yurt dışında da bir pazara sahip olmasını sağlaması için Türkiye’de kullanılan son teknolojiyi makinelerinde kullanmaktadır.

2008 yılında yeni üretim tesisimizle birlikte kapalı üretim alanımız 5000 m2′ye ulaşmıştır.

Hayrabolu’da ürettiğimiz bu Tarım makineleri’nin yalnız yurt içinde değil kalitesiyle yurt dışında da bir pazara sahip olmuştur.

Şirketimiz Halen Türkiye’nin çeşitli bölgelerine ve Balkan ülkelerine; Pnomatik Ekim Makineleri, Üniversal Ekim Makineleri, Yaylı Ara Çapa Makineleri, Pistonlu Hidrolik Gobleler, Sap Kıyma Makineleri, Çizel Pulluklar gibi birçok Tarım Alet ve Makineleri üreterek pazarlamaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

KURT MÜHENDİSLİK MAKİNA SANAYİ VE DAHİLİ TİC.LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KURT MÜHENDİSLİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat