Türkiye
year 13 YIL

1997 yılında Bursa’da kurulan firmamız Kurtsan Gıda sahip olduğu 25000 metrekare alanda 5000 metrekarelik kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. İleri teknoloji, yüksek kalite ve hijyenik üretim tesisi ile yurtiçi ve yurtdışı pazarında meyve çayları, bitkisel çaylar ve özel formüle edilmiş sağlık çayları konusunda paketlemeci ve perakende firmalara işlenmiş hammadde tedarik etmektedir. Bu sektörde Türkiye’deki ilk yerli hammadde tedarikçisi olması hasebiyle de kendi alanında ülkemizde öncü ve örnek bir firma olmuştur.

Tüm ürünleriyle Türk Gıda Kodeksi’ne uygun üretim yapan Kurtsan Gıda’nın bütün üretimi T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın izni ve marka tesciliyle gerçekleştirilmektedir. Tüm üretim, çağdaş teknoloji ürünü makine ve ekipmanlar eşliğinde, firmamızda yıllardır tecrübe kazanmış mühendislerin üretim alanlarındaki kontrolleri ve laboratuar analizleri sonucunda modern tesislerimizde gerçekleştirilmektedir. Doğada bulunan şifalı bitkiler, zararlı çevre etkilerinin henüz ulaşmadığı, yerleşim bölgelerinden uzak, temiz ortamlardan toplanarak tesislerimize gelmekte ve burada tam otomatik makinelerde kurutma, harmanlama ve zararlı kısımlarından arındırma işlemlerinden geçirilir. Kalite kontrolleri uzman ekip tarafından yapılır ve hijyenik olarak paketlenir.
 
Toplam kalite anlayışı ile sürekli kalite kontrolünü benimseyip uygulayan, teknolojik çeşitlilikleri kullanmaktaki hassasiyetiyle teknolojiyi yakından takip etmektedir. İnsan sağlığını ön planda tutarak doğal ürünlerde müşteri memnuniyetine öncelik veren misyonu ile ve müşterilerin istek ve taleplerine sağduyulu yaklaşmaktadır. Gıda Kodeksi′ne uygun şekilde, meyve çayları ve bitkisel çaylar, özel karışım çaylar ve sağlık çayları pazarında yenilikleri gerçekleştiren Kurtsan Gıda hijyenik ortamlarda üretim yaparak aranan bir marka olmasının sebeplerini haklı bir şekilde azim ve gururla oluşturmaktadır. Ayrıca firmamız sahip olduğu ISO:9001 Kalite Sistem ve ISO:22000 Gıda Güvenliği sertifikaları ile kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Devamını Oku
Konum

KURTSAN GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat