Türkiye
year 17 YIL

Tuzla’daki tersanesinde ticari ve özel deniz araçları tasarlayan ve üreten Labranda, uluslararası şirketlerle yeni nesil su itiş sistemlerinin ve kompozit malzemelerin tasarım, test ve uygulaması konularında da işbirliği yapmaktadır.

Şirketin ilk vizyoner projesi, bireysel yolcu taşımacılığına yönelik “Deniz Taksi İstanbul” projesidir. Bu proje, yaklaşık 200 adet deniz taksinin 70’den fazla durak arasında 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çalışmasını sağlayan ve özel olarak geliştirilmiş bir yönetim yazılımını da içerir. Ticari tekne tasarım ve üretim faaliyetlerine Deniz Taksi ile başlayan Labranda, bugüne kadar ulaştırmadan liman hizmetlerine kadar pek çok alanda kullanılan sayısız ticari teknenin üretimini başarıyla gerçekleştirmiştir.

Labranda diğer tüm materyallerin kullanımındaki uzmanlığını alüminyum tekne inşasında da göstermektedir. Gövde materyali Labranda’nın yüksek kalite standartlarına göre seçilir. Labranda teknelerinde kullanılan alüminyum H116 ve H321 sınıfı 5083 alaşımdır. Oturtma işlemi, en son teknoloji ürünü bilgisayar programları ile uzmanlar denetiminde yapıldıktan sonra, alüminyum plakalar materyalin deformasyonunu minimuma indiren su soğutma sistemli plazma ile hassasiyetle kesilir. Bu metod sayesinde Labranda, parçalarda deformasyon ya da kalıntı olmaksızın en yüksek kaliteye ulaşır.

Alüminyum tekne inşasının en önemli tarafı, uygun bir üretim alanına sahip olmaktır. Labranda bu nedenle alüminyumla çalışılan kapalı bölümün havalandırma ve hijyenine büyük önem vermektedir. Bu alan diğer tüm metallerden, özellikle de her tür çelikten korunur. Havalandırma sistemi, en küçük çelik parçasının dahi bu alana girmesini önlemek için tasarlanmıştır. Bu bölüme giren herkes yabancı cisim için aranır. Alana sadece düz lastik ayakkabılar ile girilebilir, metal parçaları olan ayakkabılar ile girmek yasaktır. Çalışanlar da sadece lastik çekiç gibi özel aletler kullanabilirler.

Üretim sırasında tüm kaynak TIG ve MIG sahibi sertifikali profesyoneller tarafından yapılır. Hataları önlemek ve en yüksek kaliteyi korumak için kaynak, tam nüfuz eden X-Ray metodları ile birçok kez test edilir. Boyama en uygun malzeme ile en iyi sonuca ulaşmak için boya sağlayıcısının uzmanları gözetiminde yapılır.

Devamını Oku
Ürünler

LABRANDA DENİZCİLİK VE KOMPOZİT MALZ. ÜRETİM VE TİC. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

LABRANDA DENİZCİLİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat