Türkiye
year 10 YIL

Lasparsan kaucuk san ve tic. 1974’den bugüne Türkiye’de endüstriyel kauçuk, çelik, plastik, poliüretan, silikon vb, yedek parçalar üretimi konusunda bölgesinde lider konumdadır. Bunun yanı sıra 1990 yılında tünel yapımı, yol yapımı ve baraj yapımında kullanılan beton püskürtme makineleri, enjeksiyon makineleri gibi iş makineleri ve yedek parçaları üretimine başlamış ve kısa sürede bu alanında önemli bir yol kat etmiş aynı zamanda ürettiği makineleri yurt dışına pazarlamaya başlamıştır.
Kuruluşundan bugüne firmamız hızlı bir büyüme içine girmiş ve bünyesinde 65’den fazla çalışanı, 7000 metrekare kapalı alanda üretim alanındaki son teknoloji makineleri kullanarak ve gerekli kalite ve standartlara uygunluk belgelerini alarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Lasparsan Kauçuk Sanayi olarak hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalitemizi her geçen gün arttırmak ve müşterilerimizin isteklerine zamanında ve eksiksiz olarak cevap verebilmektir.

Kalite Sertifikalarımız

Firmamız ürünlerini ISO 9001:2000 kalite standartlarına uygun olarak üretmekte ve ürettiği makinelere CE belgesini alarak çevre, insan sağlığı ve güvenliğine ne kadar önem verdiğini göstermektedir.

Devamını Oku
Konum

LASPARSAN MAKİNE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat