Türkiye
year 17 YIL

1947’de kurulduğu tarihten itibaren değişmeyen lezzet ve ürün kalitesiyle sizlere leziz çikolatalar üretmeye devam eden Mabel, Siz değerli müşterilerimize, kaliteli ürünler sunmak için zorunlu olan tüm unsurları kusursuz yerine getirmeyi amaç edinmiştir.

Bu doğrultuda çizgimizi değiştirmeden ilerlemekteyiz. 60 yıldır değişmeyen lezzetimizin sırrı ise; sahip oluğumuz 300′den fazla çeşit ürünün her birinin, dikkatle seçilmiş doğal yapıya sahip hammaddelerle, deneyimli uzmanlarımızın titiz ve yaratıcı çalışmalarının birleşimi ile elde edilmesinden oluşmasıdır. Teknoloji harikası olan modern üretim araçlarımızın katkısıyla da Mabel’in kalitesini garanti altına almış bulunmaktayız. Ürün kalitesi ve geleneksel lezzettin bir bütün olduğuna inandığımızdan, bu prensip doğrultusunda geçmişte olduğu gibi gelecekte de zengin ve takdir gören leziz ürünler yaratmaya devam edeceğiz.

Hedefimiz, geleneksel lezzetimizi koruyarak daima yeniliklerin takipçisi olmak ve daha nice seneler aynı heyecanla hizmete devam etmektir.

Devamını Oku
Ürünler

MABEL ÇİKOLATA KAKAO VE ŞEKERLEME SAN.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MABEL ÇİKOLATA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat