Türkiye
year 10 YIL

Ticaretin beşiği olan anadolu topraklarının tarihine yakışır bir marka olmak üzere yola çıktık.

İşte ülkemizin yerli markası makromarket;

Müşterimizin rahat , ferah , modern mağazalarımızda ; aradıkları bütün ürünleri zorlanmadan elde etmeleri ve hizmet kalitesini bulmaları , alışverişlerini , kahve tadında bir keyfe dönüştürmeleri en büyük hedefimizdir.

Biz; 42.000 i aşan zengin ürün çeşidimizle makro kaliteyi mikro fiyatlarla sunuyoruz. Mağazalarımızda daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hep daha iyiyi amaçlıyoruz

Aktif üye sayısı yarım milyona ulaşan örnek projemiz makrokart ; müşterilerimize şok indirimli ürünler çapraz promasyonlar ve birçok süpriz hediyelerden yararlanma imkanı sağlar.

Çalışanlarımızla motivasyon toplantılarımızda kurumsal hizmet çalışması yaparken sektörle ilgili gelişmelerden haberdar ediyor ve makromarket ailesi olarak bir araya gelmenin mutlulugunu paylaşıyoruz.

Mağazalarımızdaki hizmet anlayışımızı personel kalitemizi ürün yelpazemizi ve fiyat stratejimizi yapılandırırken sizin gözünüzle bakıyor, binlerce müşterimizin nabzını tutarak ; istek ve dileklerini can kulağı ile dinliyoruz.hizmet anlayışımızı değişen ve gelişen şartlara göre her alanda yeniliyoruz.

Zirveye giden yol inişli çıkışlı ve hatta virajlıdır . Ama her viraj zirve kadar önemlidir . Çünkü kalite ayrıntıda gizlidir . Mağazalarımızda aradığınız her şeyi en uygun şartlarda bulabilmeniz için en ince detaylarla titizlikle ilgileniyoruz.

Bilgi, tecrübe, basiret ve sevgi …

Makromarket mağazalar zinciri.

Devamını Oku
Ürünler

MAKROMARKET SEREF MAKROMARKET A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MAKROMARKET SEREF Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat