Türkiye
year 10 YIL

Maya Kemer olarak yaklaşık 10 yıldır Deri ve Tesktil aksesuarları konusunda faaliyet gösteren ve "Kemer" konusunda uzmanlaşmış olan bir üreticiyiz.

Genel olarak müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerin tasarımları, numune üretimi ve testleri yapılır. Sipariş aşamasına gelince birebir seri üretimi gerçekleştirilir.

Ürün′den çok servis odaklı bir yapımız var ve genel olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa zamanda cevap veriyoruz. Türkiye′de çalıştığımız kuruluşlar kendi konularında Türkiye′nin önderleridir ve genelde yurtdışı bağlantılı iş yaparlar. Uluslararası alanda 20′den fazla ülkeye ürünlerimiz ihraç edilmiştir.

Büyümekten çok kaliteli ve özgün işler yaparak varlığımızı sürdürmek istiyoruz. Globalleşme′nin acımasız rekabet koşullarında müşterilerimiz ile el ele verip "birlikte büyümek" inancındayız.

2006 ile birlikte "ihracat seferberliğimiz" ve dünya rekabetinde avantaj sağlamasını beklediğimiz "Tekno Deri" devreye girmiştir. Amaç kaliteli, özgün, hem bize hem müşterimize katma değer sağlayacak yeni alternatifleri sunmaktır...

Devamını Oku
Ürünler

MAYA DERI KEMER LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MAYA DERI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat