Türkiye
year 10 YIL

Farklı tasarımlarıyla yaratıcı kombinasyonlara olanak tanıyan monolife, yaşamı kolaylaştırmak ve yaşam alanlarını davetkar kılmayı hedefleyerek yeni bir koleksiyona imza attı: "Special Life". Çalışan kesimin günlük yaşam temposu göz önüne alınarak, Adem Potaş tarafından tasarlanan koleksiyon, bulunduğu her mekana kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.

Special Life koleksiyonu, farklı giydirme alternatifleriyle de (Oturma gruplarının tüm detayları değişebilecek özellikte tasarlanmıştır.) dekorasyonunuzu sık sık yenilemenize yardımcı oluyor. İşlevsel olarak tasarlanan ürünlerin , silinebilen ve yıkama esnasında çekmeyen, gabardin ve kanvas kumaştan, reaktif doğal boyalı, anti-alerjik olma özelliklerinin yanı sıra teknik aksamlarının profil-çelik ile üretilmesi kullanım süresini maximuma çıkarıyor.

Değişen yaşam koşullarına kolay adapte olabilecek, çok amaçlı oturma gruplarının yanı sıra, ev ve ofisler için tasarlanan duvar üniteleri ise; küçük mekanları genişleterek dingin ve rahatlatıcı bir soluk kazandırıyor.

Dekorasyon konusunda hislerine güvenemeyenler için mimari danışmanlık hizmetinin de sunulduğu monolife′da mekana özel tasarımlar da gerçekleştirilebiliyor.

Mavinin derinliği, beyazın saflığı, kırmızının büyüsü ile bambaşka dünyalar yaratan monolife, rafine çizgilerin yer aldığı tasarımlarında yaşam alanınıza renklerin ışığını yansıtıyor. Son derece ekonomik koşullarda farklılığınızı yaşam alanınıza yansıtmanız için.

monolife Masko′da.

Devamını Oku
Ürünler

MONOLİFE MOBİLYA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

MONOLİFE MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat