Türkiye
year 17 YIL

1985 Yılından itibaren faaliyette olan Morçelik A.Ş. çağın getirdiği teknolojilerden yararlanarak indüksiyon ocaklarının yanına yenilerini ekleyip, ısıl işlem fırınını ve yüzey temizleme makinasını yenileyip makine parkını genişleterek ve kalite kontrol laboratuarındaki cihazları yenileyerek kalitesini artırmaya devam etmektedir.
Morçelik A.Ş. işletmeye yeni geçirdiği yüksek kapasiteli indüksiyon ocağı ile yıllık toplam 5.000.000 kg üretim kapasitesine sahiptir. Bu sayede brüt ağırlığı 1 kg dan 6.500 kg a kadar tek parça döküm yapabilmektedir. Üretim tesislerinde her türlü çelik döküm, sfero döküm, pik döküm, karbon çelikleri, alaşımlı çelik dökümler, sıcağa dayanıklı çelik dökümler, östenitik ve martenzitik çelik dökümler, Cr – Ni ve Cr – Mo çelik dökümleri imal edilmektedir. Üretimi yapılan parçaların tamamı Gerilim Giderme Tavlamasına tabi tutulmaktadır.
Ürünlerinin %90 lık kısmını iç piyasadaki müşterilerine pazarlayan Morçelik A.Ş. Belçika, Fransa, İtalya, Tunus gibi birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.
Hedef noktasını kalite olarak belirleyen Morçelik A.Ş.; ISO – 9001 kalite yönetim sistemi belgesinin tescil işlemleri son aşamasına gelmiş durumdadır.
Morçelik A.Ş. sürekli olarak, kapasitesini büyütüp iç ve dış pazar paylarını artırmayı ve istihdam yaratarak Türk ekonomisinin büyümesine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Devamını Oku
Ürünler

MORÇELİK ÇELİK DÖKÜM A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MORÇELİK ÇELİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat