Türkiye
year 13 YIL

Murat Metal A.Ş′ nin temelleri Rumeli′den göç ederek bir aile şirketi olan Murat Demir Ticaret adı altında İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde 1975 yılında atılmıştır.

1988 yılından sonra İstanbul′un göz bebeği olan Zeytinburnu Demirciler Sitesinde faliyetini sürdürürken yine gelişmekte olan İstanbul′un İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki Depo ve Ardiyeciler Kooperatifindeki adresinde 2000 yılı başlarında 4000m²′lik alanda kurmuş olduğu Murat Metal Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş isimli firmasıyla siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Murat Metal A.Ş. olarak, gelişen Türkiye sanayisinin gözbebeği İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi′nde, yeni binamızda faaliyet göstermekteyiz. Demir-Çelik Ürünleri Showroom olarak adlandırdığımız bu yeni yerimizde, Ürünlerimiz kısmında da görebileceğiniz gibi birçok çeşit ürünü pazarlamakta ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hiç durmadan çalışmaktayız. Mamüllerimiz önce kalite anlayışı içerisinde her kademesinde kontrol ve testlere tabi tutularak sizlere yine bu anlayışın güvencesiyle ulaştırılmaktadır. Sitemizde, hakkımızda aradığınız birçok soruya cevap bulabilir, siparişlerinizi bize Online olarak gönderebilir, fiyatlarımızı güncelleştirilmiş şekilde takip edebilirsiniz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

MURAT METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat