Türkiye
year 13 YIL

2008 yılında 1.500 m² kapalı alanda üretim faaliyetlerine başlayan Naz Gıda ve Hijyenik ürünler, 2009 yılı sonunda kapasite artırımına giderek; 1.500 m² si açık alan ve idari bina ile 3.500 m² si kapalı alan olmak üzere toplam 5.000 m² üretim tesisinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Naz Gıda ve Hijyenik ürünler rekabet gücünü esnek yönetim anlayışı, güçlü çalışan kadrosu, plastik şişe üretim tesisi ve doğrudan hammadde ve sarf malzeme ithalatından almaktadır. 7′si beyaz yakalı olmak üzere 70 kişilik çalışan kadrosu ile Hijyen ürünlerinde 36.000 Ton/Yıl, Temizlik Kâğıtlarında ise 1.000 Ton/Yıl üretim kapasitesi ile kısa sürede sektörün güçlü üreticileri arasına girmeyi başarmıştır.

Üretimini yaptığı NAZ TEN, RED, NAZ BLESS markalarının yanı sıra PRIVATE LABEL (özel üretim) adı altında 20 ye yakın kategoride, 100 ün üzerinde ürün çeşidi ile sektöründe hızlı balık olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bunun yanında sürekli yapılan Ar-Ge çalışmaları ile ürün ve hizmet gamını her geçen gün arttırmaktadır. Yurtdışında 18 ülkeye yaptığı ihracatın yanı sıra, Balıkesir ve Ankara bölge depoları ile Türkiye genelinde 42 ilde satış faaliyetlerini sürdürmekte ve bayi ağını her geçen gün arttırmaktadır.

Devamını Oku
Konum

NAZ HIJYENIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat