Türkiye
year 17 YIL

1987 yılında İstanbul′da kurulmuştur. Ana üretim dalı yüksek frekans elektronik cihazlarıdır. Başlangıçta TV dağıtım santralleri, TV anten kuvvetlendiricileri ile başlayan üretim aşaması daha sonra çeşitli kuvvetlendiricilerle devam etmiştir.

Aynı yıl Türk Standartları Enstitüsü "TSE" belgesi alınmış ve mamullerin kalitesi belgelenmiştir.


Avrupa′da da uydu transmisyonunun 1988 yılından itibaren başlaması ile birlikte NETA ilk manuel uydu alıcısını üretmiştir. Bu tarihten itibaren bünyesinde "Araştırma - Geliştirme" departmanını kurarak NETA Türkiye′de uydu alıcısı üretiminde öncü olmuştur.
1990 yılından itibaren Türk Telekom Kablo TV ağının genişlemeye başlaması ile birlikte NETA değişik Kablo TV kuvvetlendiricileri, Kablo TV prizleri, Bölücüler ve dağıtıcıların üretimine geçmiş ve bu alanda Türkiyenin tek üretim yapan firması haline gelmiştir. NETA′nın üretiminde SMD teknolojisini kullanmaya başlaması Kablo TV konusunda NETA yı lider şirket konumuna getirmiştir.


NETA, ürünlerinin pazar ve son kullanıcılarımızda gelişen "müşteri memnuniyeti" sonuçları ve gelişen iş performansımız ile Türk Standartları Enstitüsü′nden 1997 yılında TSE EN ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi′ne hak kazanmıştır.

Uydu alıcıları konusundaki gelişmelere paralel olarak 1998 yılından itibaren Türkiyede ilk Dijital uydu alıcısı dizaynı tamamlanmış ve dijital uydu alıcıları konusunda NETA öncü şirket konumunu devam ettirmiştir.

NETA 140 çalışanı 3000 m2 üretim alanı, 20 yıllık tecrübesi ile üretim, servis ve pazarlama konusunda Türk sanayisine hizmet etmeye devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

NETA UYDU ALICISI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

NETA UYDU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat