Türkiye
year 13 YIL

Nilüfer Gıda 2004 yılında adını aldığı Bursa ′nın Nilüfer ilçesinde, öncelikle dondurulmuş gıdalar konusunda faaliyet göstermek üzere limited şirket olarak kuruldu.

Şirketimiz kurucusu Mustafa Köse, 1975 yılında Kayseri ′de kurulmakta olan MEY-BUZ A.Ş. ′de göreve başladı. Türkiye ′de ilk defa flofrezee ve cartofrezee makinelerinde ürünler dondurarak yalnızca ihracata dönük üretimler yapmıştır. Türkiye ′de meyve ve sebzenin IQF sistemi ile dondurulmasında görev almıştır.

Daha sonraki yıllarda sektörde çeşitli kademelerde yöneticilikler yapmıştır. Son olarak Kerevitaş ′ın (Superfresh) Genel Müdürlüğünden 2004 yılında istifa ederek Nilüfer Gıda ′yı kurmuştur.

Nilüfer Gıda, Bursa ve civarında dondurulmuş gıda satış ve pazarlaması ile dağıtımını yaparak başladığı faaliyetlerine 2006 yılında; Gelibolu ′ da kurulu daha önce TAT konserve′ ye ait tesisi alarak üretim faaliyetlerine de başlamıştır. GERMİR markası ile dondurulmuş unlu mamül üretimine başlayan firmamız 2009 yılı itibariyle dondurulmuş meyve ve sebze üretimine başlamıştır.

Müşteri memnuniyetini en önde tutan ve ürünlerinde kaliteyi amaç edinen firmamız, her geçen gün büyümeye ve hizmetlerini arttırmaya devam etmektedir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

NILUFER TARIM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat