Türkiye
year 16 YIL

Firmamız Yılmaz kardeşler ismi ile 1959 yılından bu yana hidrolik damper ve yük boşaltma platformu üretimi yapmakta olup, yılardır sürdürdüğü istikrarlı çizgi, güven ve tecrübesine araç üstü hidrolik mobil vinç imalatını da dahil etmiştir.

Mobil vinç sektöründe tecrübeli teknik elemanları bünyesine alarak Nirvana ismi ve markası ile hizmete başlamış bulunmaktadır. Yılmaz Damper ve Servet Yılmaz ortaklığı ile kurulan Nirvana ulaşılması zor hedef, zirve anlamında olup, yaptığı ürünlerle de bu unvana layık olduğunu müşterilerine ispat edecektir.

Nirvana hızla büyüyen ülkemizde iş makinelerinin artan talebini karşılamak inşaat, elektrik, taşıma ve nakliyecilik, kamu kuruluşları ve diğer sektörlerin taleplerine cevap vermek,, müşteri isteklerini ön planda tutarak, kaliteli ve en ekonomik makineyi üretmeyi amaç edinmiştir.

Şirketimiz Konya – Ankara Yolu üzerinde Çimento fabrikası karşısında Konsan Özel Organize Sanayi Bölgesinde 3600 M2 kapalı, 1000 M2 açık alanda tam teşekküllü şekilde hizmete başlamış olup, tüm imalatlarımız Ar-ge destekli bilgisayar tasarımı ile yapılmaktadır. Personelimiz mobil vinç sektöründe çalışmış, tecrübeli ve ehil kadrolar olup en kaliteli işçiliği yapabilecek şekilde istihdam edilmiştir. İmalatımızda kullanılan çelik saçlar İsveç menşeli yüksek mukavemet çelikleri , St52-3 mukavemet çelikleri olup sertifikalı ürünlerdir. Tüm hidrolik malzemeler İtalyan ve alman menşeli üst kaliteli malzemelerden oluşmaktadır. Firmamız CNC tezgahlarda üretilen piston, kep ve diğer tüm talaşlı imalat parçalarını, güçlü alt yapısı ve kaliteli işçiliği ile bünyesinde üretmektedir. Şirketimiz birinci yılında kapasitesini aylık altı makineye yükseltmiş ve yeni yatırımlarıyla bu kapasitesini aylık 10 makina olarak hedeflemiştir. CNC Plazma ve CNC kaynak robotuyla Türkiye’de ilk kaynak otomasyon uygulamasını gerçekleştirmiştir. Halen fabrikamız içerisindeki kaynak proseslerinin büyük bir kısmı robot ile yapılmaktadır. Ayrıca CE ve TSEK belgeli olarak müşterilerine yüksek kalitede ürünler sunmaktadır.

Devamını Oku
Konum

NIRVANA OTOMOTIV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat