Türkiye
year 10 YIL

NMS TARIM MAKİNALARI SANAYİ

Firmamız 1980 yılında küçük bir aile işletmesi olarak kurulmuştur. Kendine faaliyet alanı olarak 'Tarım Makinaları İmalatı'nı seçen NMS Tarım Makinaları Sanayi; Seyyar ve Sabit Sistem Süt Sağım Makinaları, Sağım Odaları, Yıkama Sistemleri, Yem Kırma, Yem Karıştırma ve Yem Ezme Makinaları, Tam Otomatik Kaşıma Fırçaları, ahır ekipmanları (kilitleme sistemleri, hayvan yatakları, buzağı kulübeleri vs.) üretiminde kısa sürede ülkemizin sayılı firmaları arasına girmiştir. Son yıllarda hayvancılıkta mekanizasyon konusunda komple projeler üretmek için hazırlıklarını tamamlamak üzeredir.

500 m2 kapalı, 500 m2 açık olmak üzere toplam 1000 m2 alanda faaliyet gösteren NMS Tarım Makinaları Sanayi 'kaliteli üretim-sürekli hizmet-koşulsuz müşteri memnuniyeti' ilkesiyle, üretimden satış sonrası faaliyetlerine kadar bütün süreçlerde toplam kalite anlayışıyla faaliyetlerini yürütmektedir. Yurt çapında bayilik çalışmalarında büyük mesafeler katetmiş olup, her geçen gün yeni bayilerin katılımıyla ülkemizin başka bir köşesine ürünlerini ulaştırmakta ve hizmet götürmektedir. Yurtdışı ihracat imkânları konusunda gerekli pazar ve ar-ge faaliyetlerine başlamış olup, kısa süre sonra global pazarlara da açılmayı istemektedir. Üretim ve serviste uzman bir ekibi bünyesinde barındıran NMS Tarım Makinaları Sanayi her geçen gün imalatını, dağıtım kanallarını ve servis kalitesini daha çok arttırmakta ve kurumsallaşma yolunda hergün bir önceki günden daha iyiye ulaşmayı hedeflemektedir.  Bu konuda yaptığı çalışmaları ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi ile taçlandıran, bütün makinalarında CE işaretlemesi ve yetkili üniversitelerden aldığı deney raporları ile üretim kalitesini tescilleyen NMS Tarım Makinaları Sanayi, 25 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle Türk çiftçisine hizmet etmekten, onlara modern çözümler sunmaktan gurur duymaktadır.

NMS Tarım Makinaları Sanayi, yakın gelecekte haklı gururunu dünya ölçeğine taşımak için çalışmalarına ilk günkü azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

NMS TARIM MAKINALARI SAN.

Konum

NMS TARIM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat