Türkiye
year 16 YIL

ENDÜSTRİYEL REVERSE OSMOSIS (TERS OSMOZ) SİSTEMLERİ İMALATI
Firmamız, Paslanmaz Çelik Üretimindeki 20 Yıllık Tecrübesi ile ENDÜSTRİYEL ve EVSEL REVERSE OSMOSIS (TERS OSMOZ) SİSTEMLERİNİN İmalat, Tasarım ve Uygulama Alanlarında Hizmet Vermektedir. Sistemlerimizi Ürünler Kısmında İncelemeniz Mümkün Olup, AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN DANIŞINIZ
NUR - SU 1986 yılında kurulmuş olup su arıtma sektöründe faaliyet göstermektedir. Konularında uzman ve tecrübeli kadrosuyla İmalat, Proje, Mühendislik, Dizayn, Taahhüt, Toptan ve Perakende Satış, Yedek Parça ve Servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir.
İMALAT ve TAAHHÜT HİZMETLERİ
Firmamız müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda imalat ve taahhüt hizmetlerini başarıyla yerine getirmektedir. Ürünlerimiz 304 ya da 316 kalite 18/10 Cr - Ni paslanmaz çelikten üretilmektedir. İmalat portföyümüzde yer alan torba filtreler, seperatör filtreler, filtre kapları, çoklu kartuş filtreler, su depoları, ultraviyole dezenfeksiyon sistemleri, endüstriyel reverse osmos sistemleri, membran kılıfları ve daha birçok ürün ile imaltta sınır tanımayıp müşterilerimizin isteklerini karşılamaktayız. Ayrıca işçilik kalitesine vermiş olduğumuz önem ve titizlik ise firmamızı ayıran bir unsur olarak dikkati çekmektedir.
PROJE, MÜHENDİSLİK VE DİZAYN HİZMETLERİ
NUR - SU su arıtma hizmetleri ile ilgili proje, dizayn ve mühendislik faaliyetlerini bünyesinde bulunan deneyimli ve uzman mühendis kadrosuyla yerine getirmektedir. Müşterilerimizin su ile ilgili her türlü sorununun çözümüne yönelik olan sistem tasarımı, dizayn, teknik şartname hazırlama, maliyet analizi ve fizibilite çalışmalarını büyük bir özveri ile hazırlanmakta ve müşterilerimize sunulmaktadır.
YEDEK PARÇA, TEKNİK DESTEK ve TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ
NUR - SU deneyimli teknik servis ekibi ile sistemlerin montajı ve devreye alma işlemlerini yerine getirmektedir. Ayrıca gerekli görüldüğü taktirde süpervizörlük hizmeti de verilmektedir.
Su arıtma sektöründe kullanılan bütün sistemlerin yedek parçalarını stoklarında bulundurarak müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.
Ayrıca müşteri ile karşılıklı anlaşmalar sonucunda aylık veya yıllık servis - bakım sözleşmeleri imzalanarak sistemler periyodik kontrol ve bakım altına alınmaktadır. Böylelikle sistemlerin daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde uzun zaman çalışmaları sağlanmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

NUR-SU SU ARITMA CİHAZLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

NUR-SU SU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat