Türkiye
year 12 YIL

OKAYTAŞ, yönetim ofisi ve fabrikası ile birlikte Yalova Kirazlı Sanayi Sitesinde bulunmaktadır. Okaytaş partnerleriyle birlikte mermer uygulamalarında uzun ve derin tecrübeye sahiptir. Firmamızın asıl hizmet alanı elmas tel ile mermer uygulamalarıdır. Bu alandaki en önemli hedefimiz Mermer kesimindeki herhangi bir probleme en iyi çözümler sunmaktır. Mermer makinaları ve aletleri, bunların uygulanması, problem çözümleri gibi konularda uzman ve eğitimli bir kadroya sahibiz. Aynı zamanda yine bütün ekibimiz müşteri memnuniyeti için en iyi şekilde eğitimlerini almışlardır.

Okaytaş elmas teli pazarına Arcofil firmasının distribütörlüğü ile girmiş olup, 2009'un sonunda ise son teknolojisi ve bilgi birikimi ile Elmas Boncuk üretimine başlamıştır. Fabrikamızdaki bütün makina, fırın ve laboratuvar ekipmanları son teknoloji ürün olup bu ekipmanlar çalışanlarımızın tecrübesi ile harmanlanmaktadır. Bunun sonucu olarak müşterilerimize mükemmel iş sonuçları ile dönmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Okaytaşın en önemli ürünleri Elmas Boncuk, Katrak Soketi ve Saç Balon'dir. Bütün ürünlerimiz müşterilimizin geniş ihtiyaçlarını yerine getirmek ve bunu kalite standartlar çerçevesinde yapmaktır.

Okaytas ürünlerini Avrupa'nın bir çok ülkesi ile aynı zamanda Asya kıtası ile birlikte diğer bir çok ülkeye de ihraç etmektedir.

Firmamız kurulduğu günden bu yana sürekli müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş ve bunu sağlamayı başarmış bir firmadır. Tüm ekibimiz müşterilerimizin mermer ve granit ocaklarındaki ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip bu ihtiyaç doğrultusunda çözümler üretmek konusunda tecrübeli ve bilgi sahibidir.

Okaytaş ailesi olarak tecrübemizi sizinle paylaşmaktan ve en doğru ihtiyacınızı tedarik etmekten mutluluk duyacağız. Firmanız ile ortak çalışmak için hazırız.

Devamını Oku
Ürünler

OKAYTAS MADENCILIK MUHENDISLIK SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

OKAYTAS MADENCILIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat