Türkiye
year 13 YIL

1975 yılında kurulan ve Kahramanmaraş’ta bakırcılık sektöründe gösterdiği yoğun faaliyet ve başarıya 1985’te alüminyum mutfak eşyaları sektörünü dâhil ederek Türkiye çapında geniş bir müşteri ağına sahip olan firma 2000’li yıllarda ürün yelpazesini daha da genişleterek yanmaz – yapışmaz mutfak eşyaları üretimine başlamıştır.

Üretiminin %50’sini dış ülkelere pazarlayan ÖNCÜ ALİMİNYUM bugün için Türkiye’nin tüm kentlerine ulaşmış ve mutfak eşyaları sektörünün duayen firmaları statüsüne ulaşmıştır.

ÖNCÜ, ALMET, EVİDENT, SİMLON, ALTEF, ASLON, NUR-AK, VİOLİN gibi markaların üreticisi olan firma yanmaz yapışmaz ürünlerde özel alaşımlı 3 kat kullanmakta hammadde olarak %100 (etial 5) alüminyum kullanmaktadır. Öte yandan petekli, desenli gibi birçok ürün inovasyonu gerçekleştirilmekte ve ürün skalası yaklaşık 1000 farklı adeti bulmaktadır. Şüphesiz bu başarıda başta kaliteli hammadde, ileri teknoloji ve yoğun sektörel birikim yattığı kadar çalışan ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımın da payı oldukça fazladır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ONCU MUTFAK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat