Türkiye
year 17 YIL

1986 yılında Hüseyin ve Tacim Yiğit kardeşler tarafından kurulan Onur Deri, Kazlıçeşme - İstanbul′daki fabrikasında üretime başlamıştır. Daha sonra Mustafa ve Murat Yiğit′ inde aile şirketine katılmış olmasıyla Onur Deri genç ve çalışkan yapısıyla deri sektöründe güçlenerek adını duyurmaya başlamıştır.

1992 yılına kadar aynı bölgede üretimini sürdüren firmamız 1992 yılından itibaren arıtma tesisleri, yeşil alanlarıyla doğaya ve çevreye saygılı Tuzla Organize Deri Sanayi bölgesine taşınıp üretimini devam ettirmektedir. .

Üretiminde öncelikli olarak “yenilikçi ve kaliteli üretim” ilkesini benimseyen firmamız gerek iç, gerekse dış piyasada kaliteli hizmet vermek gayesi ile ileri bilgi ve üretim teknolojilerinden faydalanmaktadır.

Onur Deri, yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılım göstererek sektörümüzü başarıyla temsil etmekte ve müşteri portföyünü hızla arttırmaktadır. Bu sayede dünya piyasalarını takip ederek deri piyasasının önünde olmayı hedeflemektedir.

Daima gelişmeyi destekleyen yenilikçi ve ileriye dönük yapısıyla kalite ilkesini gün geçtikçe Dünya Deri sektöründe önemli bir konuma sahip olan Türk Deri Sanayi içerisindeki gelişimini devam ettiren Onur Deri ; mevcut müşterilerine daha iyi hizmet verebilmeyi amaçlamaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ONUR DERİ SAN. TİC. KOLL. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ONUR DERİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat