Türkiye
year 13 YIL

  Onur Yapı LTD. ŞTİ. is a TURKİSH Company, manufacturer of Kıtchen and Bathroom cabinets and Shower Solutıons. We work in a 2000m2 factory in ANKARA.
Our company has one of the largest production capacities in Turkey.

  Kurulduğu 1991 yılından bugüne uzmanlaşmaya inanmış olan firmamız, yapı sektöründe ülkemizde yaşanan ve gelecek yıllarda artarak yaşanmaya devam edeceğini umduğumuz gelişmelere paralel olarak gerek yenilenen kurumsal kimliğimiz, gerek satışını yaptığımız ürün grupları gerekse hizmet içi personel eğitimi ile gelecek günlere kendini hazırlamaktadır.
  
  Satışını yaptığımız alanında uzman markalar dışında Mutfak Dolabı, Banyo Dolabı, Raydolap, Kapı ve Vestiyer gibi yapılarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz mobilya ürünlerinide " Kaliteli Hammadde", Kaliteli İşçilik", Kaliteli Hizmet" üçgeninde çalışmalarını sürdüren kendi fabrikamızda üretmekte, sektörümüzdeki teknolojik ve lojistik gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Bu ürünlerimizi kurumsallaşma sürecini profosyonel şekilde yürüten "NAHAR MUTFAK" ve "NAHAR BANYO" markaları ile müşterilerimize sunmaktayız. 

  Müşteri memnuniyeti odaklı, Kaliteli ürünü en iyi koşulda müşteriye sunan bir firma olma arzumuzu ve becerimizi her gecen gün geliştiriyoruz. 

  Hedefimiz 2023 yılı olup, LİDER ÜLKENİN LİDER KURULUŞLARINDAN olarak varlığımız o günlere taşımak ve sürdürmektir.

Devamını Oku
Konum

ONUR YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat