Türkiye
year 17 YIL

Kuruluş amacı:

Firmamızın kuruluş amacı,hızla ilerleyen günümüz teknolojisinde,müesseselerin güvenlik sistemleri ile ilgili ihtiyaçları doğduğunda ,bu sistemleri 3,4 tane farklı tedarikçiden temin etmektense ve bu her bir firmanın sorumluklarıyla ve beklide doğabilecek sorunlarıyla başa çıkmaya çalışmaktansa,tüm güvenlik sistemleri ile ilgili ihtiyaçlarını “ekonomik” olarak karşılıyabileceği ve ileride bu sektörle ilgili her türlü soruyu danışabileceği ve öneri isteyebileği,bir çözüm ortağı yaratmaktır.

Şirket Prensibi:

Müşteri ne ister?

Dürüstlük ve Dürüst Muamele,
İhtiyaçları Doğrultusunda Hızlı Hizmet,
Müessesenin Müşteriyi gerçek anlamda dinlemesi,
Ürün veya Hizmetin ötesinde değer algılamak,
Süprizlerle karşılaşmamak,
Söz verilenin mazeretsiz olarak yapılması,
Dostane Muamele,
Önemsenmek,
Kaliteli Ürün,
Ciddi bir Müessese………………

Müşterilemizin bizden isteğini düşündüğümüz şeyler aslında hepimizin bir şeyler alırken paramızı verirken,karşımızdaki firmadan isteğimiz şeyler değilmidir ki?...
Bizler Orbay Güvenlik olarak sizlere yukarıda saymış olduğumuz aslında her firmada olması gereken etik kuralları,memnuniyetle uygulayacağımızı belirtmek istiyoruz.

Orbay güvenlik olarak hiçbirzaman prensibimiz,kalitesiz ürün satmak olmamıştır.Çünkü bizler verilen her emeğin bir bedelinin ,kaliteli satılan her ürününde bir maliyetinin olduğu kanaatindeyiz.
Müesseseniz için gerekli olan ,ne ihtiyaçlarınızı karşılayamıyacak nede ihtiyacınızdan fazla olmayan , ürün, aslında sizler için “ekonomik” olan üründür.Ucuz olan ürün değildir.Çünkü Bir çok müessese,yanlış yönlendirmeler sonucu,gereksiz maliyetlerin altına girmekte,veyahut almış oldukları ürün ihtiyaçlarını giderememekte,basit kalmaktadır.
Bu sebeple,üreticisine,kalitesine,emeğine, güvenmediğimiz hiçbir ürün, Orbay Güvenlik tarafından satılmıyacaktır.


Saygılarımızla;
ORBAY GÜVENLİK

Devamını Oku
Ürünler

ORBAY GÜVENLİK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ORBAY GÜVENLİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat