Türkiye
year 17 YIL

Elektron Kimya Boya ve Akü San. Tic. Ltd. olarak faaliyet gösteren firmamız 5 yıl gibi kısa bir sürede ulaştığı nokta sonucunda müşterilerine hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak için hammadde satış ve imalat birimlerini ayırmıştır. Sizlere daha nitelikli hizmet verebilmek amacı ile Hammadde satışı organizasyonunu Orbital Katı ve Sıvı Kimyasallar İmalat Kimya Ltd altında toplamıştır.

Orbital Kimya Ltd. uzman kadrosu ile başta Ankara ve çevre illeri olmak üzere Türkiye genelinde hizmet vermek üzere çalışmalarını yürütmektedir.

Amacımız Kimya Sanayinde ihtiyaç duyulan en küçük ambalajdan, en büyüğüne tüm ihtiyaçlarınıza hizmet verebilmektir. Temin edemediğimiz ürünlerde ise müşterilerimize yol göstermek bizim hizmet anlayışımız içerisinde yer almaktadır.

Satışa sunulan tüm ürünlerin, Uluslararası Standartlara uygun olup istenildiğinde ürünlerin, spesifikasyonları ve MSDS bilgileri temin edilebilmektedir.

Başlıca hizmet verdiğimiz sektörler Matbaa, Film, Boya ve Kimya, Metal ve Döküm, Su, Gıda, Deterjan ve Kozmetik, Deri ve Tekstil, Plastik ve Tarım olarak sıralanabilir.

Kimyasal Çözüm Ortağınız


Devamını Oku
Ürünler

ORBİTAL KATI VE SIVI KİMYALLAR İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ORBİTAL KATI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat