Türkiye
year 13 YIL

1996 yılında İzmir′de, ORME PAKETLEME MAKİNE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adıyla ; kozmetik , gıda ve katı ürünlerin imalatını yapan firmalara bu ürünlerin tam otomatik,yarı otomatik paketleme makineleri ve ıslak mendil üretim hatları sektörlerinde hizmet vermek, dünyada en önde sayılacak ürünleri , ülkemizde imal ederek, yerli-yabancı tüketicilere en üst ve en yeni teknolojileri ulaştırmak amacıyla kurulduk.

Gelişen Pazar ve müşterinin bizden beklentileri doğrultusunda şirket yapılanmamızı geliştirerek , teknolojinin sağladığı tüm imkanlarla , Motion Control Sistemli servo motorların kullanımıyla , CNC tezgahlar , CNC taşlamalar ve laser tekniği kullanılarak imalat aşamasında kusursuz parçaların üretimiyle , 2D-3D proje çalışmalarıyla ; üretimi , standartlar dahilinde , en verimli ve en kaliteli noktalara getirmeyi hedef edindik.

Uzun yıllardan beri tecrübeli kadromuz ile ıslak mendil üretim hatları , otomatik ve yarı otomatik paketleme makineleri sektöründe kaliteli hizmetlerle yer almaktayız. Ve biz, ORME olarak, ülke menfaatlerini ve modern teknoloji gereksinimlerini en üst düzeyde tutarak müşterilerimize hizmet vermeyi ilke edindik.

ORME bulunduğu sektördeki başarılarıyla , referanslarımızda da görüldüğü üzere ; Türkiyedeki firmaların ilk tercihi , ihracat yaptığı Rusya, İsrail , Almanya , Polonya , Yunanistan ,Kıbrıs , Mısır ve Asya, Avrupa, Afrika kıtalarında daha birçok ülkede aranılan bir marka olmuştur. Bugün itibariyle yurt dışı ihracatında önemli rakamlarla faaliyet göstermekteyiz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ORME PAKETLEME Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat