Türkiye
year 12 YIL

Firmamız 1991 yılında İstanbul Rami’deki tesislerinde makine kalıp imalatı yapan bir firma olarak kurulmuştur.Daha sonra Osmanlı Kalıp ismini alarak şirketleşen firmamız İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki 3000m² kapalı alana sahip tesisindeki kendi yerinde hizmet vermeye başlamıştır.Yurt içi ve yurt dışı piyasalar için üretimini yaptığı makine kalıbı,plastik enjeksiyon kalıpları,duşakabin malzemeleri,jaluzi perde,katlamalı perde,stor perde,japon perde,film perde,zebra perde,dikey perdenin tüm malzemeleri ile rustik,braçol,renso,boncuk ve bilumum diğer tüm perde aksesuarları imalatının yanı sıra ar-ge çalışmasına önem vererek günden güne yeni ürünler geliştirmeye son hızla devam etmektedir.

Söz konusu mamullerin tasarımından ambalajlanmasına kadar ki bütün işlemler firmamız bünyesinde gerçekleşmektedir.Ülke genelindeki yerel fuarların yanı sıra yurtdışındaki fuarlarda katılımcı olarak bulunan firmamızın ihracat portföyünde ; Yunanistan, Almanya, İtalya, Polonya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, İran, Irak, Tunus, Libya, Mısır, Sudan, Ürdün, İsrail, Azarbaycan, Gürcistan bulunmaktadır.Her yeni günde kalite ve müşteri memnuniyetini kendisi için vazgeçilmez bir ilke olarak belirlemiştir. Mazisinden aldığı deneyimi ve geleceğin dinamizmi ile akla gelebilecek her türlü yaşam alanını daha şık ve zarif hale getirmeyi amaç edinmiştir.

Kalıpçılık sanayinde 17 yılı aşkın tecrübesi ile giderek büyüyen ve yurtiçi yurtdışı piyasası için üretimini yaptığı makine, plastik enjeksiyon kalıpları, perde ve perde aksesuarları ile duşa kabin aksesuarları imalatı ile ürün kalitesin ve ürün yelpazesini müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde, insan kaynağı ve gelişen teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak sürekli büyüme, gelişmeyi ve kalitesine güvenilen bir şirket olmayı kendisine hedef edinmiştir.

Sizlere geniş renk ve model seçenekleriyle stor, zebra, katlamalı, jaluzi, screen, karartma vb. perdeleri istediğiniz ölçülerde yapıyoruz. Bu ürünleri parçalarınında üreticisi olmamız sayesinde yüksek kalitede ve en iyi fiyatlarla sunuyoruz.

Kaliteye önem veren anlayışı ile Osmanlı Grup kalite anlayışının sürekliliğini ve müşteri şartlarının yerine getirilmesi amacıyla; ilgili yasalara, yapılan sözleşmelere ve bağlı olunan kuruluşların direktif ve kurallarına uyularak müşteri memnuniyetinin sağlamasını,iş güvenliğine önem vererek çalışanların can güvenliğini ön planda tutmayı,sistemin sürekliliğini,geliştirilmesi ve etkinliğinin sağlanması için insan kaynağı,mali kaynaklar,teknolojik vb. imkanların sürekli sağlanmasını,eğitime önem vererek ve personelin sürekli öğrenmesini, gelişmesini ve çok yönlü iletişimi teşvik ederek tüm çalışanlarının katılımını sağlamayı,Osmanlı kalıp bünyesinde kurmuş olduğumuz, Butterfly markasını sürekli geliştirmeyi amaç edinmişdir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

OSMANLI MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat