Türkiye
year 17 YIL

1985 yılında Torna atölyesi olarak sektöre adım atan ÖZDOĞAN OTOMOTİV, 1994 yılında çalışmalarına hız vererek Oto Makas Aksamları İmalatına başlamıştır.Yapmış olduğu Arge çalışmaları ile ürün yelpazesini hızla genişleterek kısa sürede sektöründe aranan bir Marka olmuştur.

Döküm işleme sistemini kendi bünyesinde bulunduran firmamız,traktör grubunda yer alan döküm malzemelerin imalatının yanı sıra komple dingil ve aksamlarınında imalatı yapmaktadır.
Kalite ve hızdan taviz vermeyen ÖZDOĞAN OTOMOTİV, çelik ürünleri imalatında 1040 kalite standartlarında hammadde kullanmaktadır. Tse tarafından, kalitesi onaylanan ürünleri ile her gün kapasitesini dahada artırmaktadır. 2004 yılı rakamları ile aylık ortalama ham çelik tüketimi 25 ton kapasitededir.Kaliteyi teknoloji ile yakalayan Firmamız, geniş makina parkuruyla ürün grubunu her geçen gün dahada arttırmaktadır.

İnşaat sektöründede bir imalat dalına el atan ÖZDOĞAN OTOMOTİV, bünyesinde faal olarak devam eden özdoğan mermerit ile mermerit mutfak tezgahı ve lavabolarında imalatını yapmaktadır.

ÖZDOĞAN OTOMOTİV, hedefinde sınır tanımamakta ve yaptığı işin daima arkasındadır.Şu bir gerçektirki ÖZDOĞAN markası, yaptığı iş ile müşterilerinde oluşturmuş olduğu güvenin bir eseridir. Teşekkür ederiz...

Devamını Oku
Ürünler

ÖZDOĞAN OTOMOTİV SAN TİC LTD ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

ÖZDOĞAN OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat