Türkiye
year 13 YIL

Otuz yılı aşkın geçmişinden gelen tecrübesini, yeni neslin dinamizm ve girişimci ruhuyla birleştiren Özen Makine, iç dinamiklerinde sahip olduğu enerji, estetik ve teknolojisini bugün tam anlamıyla ürünlerine yansıtıyor. Üretmiş olduğu ürünlerin estetik yapısında, mekanik performansı artırıcı yönde önemli değişikliklere giden ÖZEN MAKİNA SANAYİ TİCARET A.Ş. kullanımı kolay, ergonomik, yüksek kaliteye sahip ve uzun ömürlü ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor.Üretimindeki ve ürünlerindeki yüksek kalite, estetik tasarım, kullanım kolaylığı ve uzun ömür, bugün ÖZEN ürünlerini aranılan hale getirmiştir.

Konya Büsan Organize Sanayi bölgesinde 5000 m² kapalı alanda üretimine devam etmekte olan ve Türkiye′de yaygın dağıtım kanallarına, servis ağına sahip olan Özen Makine, koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiştir. Gelişen pazar şartları içinde, büyük bir pazar payına sahip olan ve teknolojiye hızla adapte olan Özen Makine; Ar-Ge çalışmaları ile daha iyiye ulaşmanın gayreti içerisindedir. Kalite ve güvene verdiği önemi ürünlerine tamamıyle yansıtan Özen Makine, tüm ürünlerini ISO 9001, CE ve TSE kalite standartlarına göre üretmektedir. Deneyimli satış ekibi ile satış öncesinde tüketicinin ihtiyacına uygun ürünleri öneren ve ihtiyaçları eksiksiz ve zamanında yerine getiren Özen Makine, aynı titizliği satış sonrasında da gösteriyor ve yedek parçada sınırsız desteklediği servis ağı ile müşterisini yalnız bırakmıyor.

Özen makine yurt içi ve yurt dışındaki fuarlarda da yeni tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirerek, sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi hedefleyen yapısı ile kaynak sektöründe pazarda önemli bir paya sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster

ÖZEN KAYNAK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat