Türkiye
year 10 YIL

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA
Hedefimiz; yurtiçinde edindiğimiz saygınlığı, her geçen gün artan ihracatımızla yurtdışında da sağlamak ve gelişen teknolojinin sürekli uygulayıcısı olarak, değişen beklentilere en doğru çözümlerle yanıtlar üretmek, toplam kalite ve uzmanlığa verdiği öneme paralel olarak, bilimsel bakış açısıyla, sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir kuruluş olmaktır.


MİSYONUMUZ
Kaliteden taviz vermeden üretim yapmak, uygun fiyata ürünlerimizi müşterilerimize sunmak, müşterilerimizin isteklerine zamanında cevap vermektir. Sağladığımız kaliteli hizmet anlayışı ile iş alanımızda lider kurum olmaktır.


VİZYONUMUZ
Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlamak ve sürekli iyileştirme ilkesinden hareketle yapılan hataların sebeplerini tespit ederek tekrar etmemesini sağlayarak kaliteyi en üst seviyede tutmaktır. En az hatalı ürünle en iyi hizmeti vermektir.


KALİTE POLİTİKAMIZ
Hızla gelişen teknoloji ile yarışmak ve bu yarışta müşteri güvenini kazanarak sürekliliğini sağlamak, kalite yönetim sistemi şartlarını karşılayarak kalitenin üst seviyesine ulaşmak, uluslararası standartlarda üretim yapmak ilkemizdir

Devamını Oku
Ürünler

ÖZKAPSAN ÇELİK KAPI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ÖZKAPSAN ÇELİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat