Türkiye
year 17 YIL

Pfizer, insanların daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesi amacı ile bilimsel araştırmalar yaparak yenilikçi sağlık ürünleri keşfeden, geliştiren ve 150 ülkede tıbbın hizmetine sunan bir kuruluştur.

Merkezi New York ABD’de bulunan Pfizer, beş temel iş alanında etkinlik göstermektedir.

Pfizer, 1957 senesinden bu yana Türkiye′de ilaç üretimi, tıbbi tanıtım ve ilaç satış faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Pfizer Beşeri İlaçlar Grubu
Pfizer Beşeri İlaçlar Grubu, Kardiyovasküler ve Metabolik Hastalıklar, Psikiyatri ve Nöroloji, Solunum Yolu Hastalıkları, Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları, Artrit ve Ağrı, Genitoüriner Hastalıklar, Oftalmoloji, Onkoloji ve Endokrin Bozukluklar gibi dünyadaki belli başlı hastalık kategorilerinin ihtiyaçlarına cevap veren ilaçlardan oluşan geniş ürün portföyüyle, insanların daha mutlu, daha sağlıklı ve daha iyi bir yaşam sürmesine yardımcı olma misyonunu başarıyla sürdürmektedir.

Pfizer Global Araştırma ve Geliştirme Grubu
Pfizer Global Araştırma ve Geliştirme Grubu, insanlığın karşı karşıya olduğu hastalıklara yönelik güvenli ve etkili ilaçlar geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirilen 200 projenin yarısı yeni moleküller, diğer yarısı ise endikasyonlar veya halen pazarlanmakta olan ilaçların yeni kullanım biçimlerinin değerlendirilmesi üzerine odaklanmıştır. Buluş aşamasına gelmiş 400 projenin ise sonuçlandırma çalışmaları sürmektedir.

Genetik alanında başlatılan ve devam eden çalışmalar sonucunda da, 2006 yılının sonuna kadar 20 yeni bileşik için ruhsat otoritelerine başvuruların yapılması öngörülmektedir.

Pfizer Global Üretim Grubu
Pfizer Global Üretim Grubu, 40′ı aşkın ülkede 93′ten fazla üretim tesisi ve 54 lojistik merkezi ile üstün kaliteli Pfizer ürünlerini imal etmekle görevlidir. Grubun en önemli hedefleri ürün kalitesini artırmak ve çevre, sağlık ve güvenlik alanlarındaki üstün performansını en iyi şekilde devam ettirmektir.

Pfizer Hayvan Sağlığı Ürünleri Grubu
Pfizer Hayvan Sağlığı Grubu, güvenli, kaliteli ve verimli besin temini ile ev ve çiftlik hayvanlarının daha uzun ve daha sağlıklı bir yaşama ulaştırılmasını sağlamak amacıyla çalışmaktadır. Bu grup, ayrıca, ev hayvanlarında görülen yumuşak doku enfeksiyonları ve artrit ilaçlarının yanı sıra, ağırlıklı pire ve kalp kurduna karşı kullanılan parazit ilaçlarını da üretmektedir..

Devamını Oku
Ürünler

PFİZER İLAÇLARI LİMİTED ŞİRKETİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

PFİZER İLAÇLARI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat