Türkiye
year 16 YIL

Protem kimya,inşaat ve mobilya san tic.ltd.şti. olarak 2001 yılından bu yana endüstriyel sanayi kimyasalları alanında faaliyet göstermekteyiz. Otel fabrika,hastane,temizlik sektörü , gıda sanayi,imalat sanayi yemek üretim tesisleri ve çamaşırhaneler gibi çeşitli sektörlerdeki kuramların temizlik ve hijyen ihtiyaçlarına yönelik 200 e yakın ürün çeşidini siz müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.
İLKEMİZ HIZLI VE KALICI HİZMETTİR....
Amacımız endüstriyel soranlarınızı kimyasal yöntemlerle çözmek , genç, dinamik,yetişkin ve bilinçli kadromuzla müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına özel çözümler üretmek bu çözümleri kalıcı kılmak ve bu doğrultuda programlar geliştirmek en önemli ilkelerimizdendir. Müşterilerimizi iş ortağımız olarak kabul ediyor ve tüm çalışmalarımızı bu bilinçle yürütüyoruz.Teknik servis ve hizmet ağımızla sürekli yükselen ve kendini yenileyen tempomuzla problemlere en etkin çözümleri en hızlı biçimde getiriyoruz.
KALİTENİN BİR BÜTÜN OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ...
Kalite,ürünlerimizi size sunmakla başlıyor,servis ve ürünlerimizin doğru kullandırılmasını sağlamakla devam ediyor,sonuçların izlenmesi ilgili personel eğitimi ve sizlerin memnuniyeti ile bir bütün olarak tamamlanıyor.
ÇEVREYE,DOĞAYA VE İNSANA ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ...
İnsan sağlığının,itibarının para kazanmaktan daha önemli olduğunu düşünüyoruz ve bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz.
Sorununuz ne kadar karmaşık olursa olsun ,bizim çözümümüze güvenebilirsiniz.
Saygılarımızla
PROTEM

Devamını Oku
Ürünler

PROTEM KİMYA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

PROTEM KİMYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat