Türkiye
year 16 YIL

Reform Cıvata, 1995 yılında kurulan ve faaliyetini sürdürmekte olan Türkiye′nin ilk kişiye özel çelik cıvata üreten fabrikasıdır.

İşletmemizde günümüz teknolojisi yakından izlenmekte, çalışanlarımızın bilgi ve becerileri sürekli eğitim faaliyetleri ile arttırılmaktadır. Teknolojisini kendi bilgi ve birikimi ile geliştiren Reform Cıvata, yaptığı tüm parçaların üretim tasarımlarını da kendi içinde gerçekleştirmektedir.

Reform Cıvata, ağırlılı olarak otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörlerine özel cıvata ve soğuk dövme parçalarda hizmet vermektedir.

Reform Cıvata 1996′dan bu yana hızla artan bir oranla İngiltere, Almanya, Belçika, İsveç, İtalya, İran, Fransa, Danimarka, Finlandiya, Estonya, Macaristan, İsrail, Slovakya, Çek Cumhuriyeti gibi birçok ülkeye üretiminin takriben yarısını ihraç etmektedir.

Reform Cıvata, yakında bir gelecekte sürekli geliştirdiği hizmet anlayışını 7.000 m²′lik bir alandaki yeni fabrikasında devam ettirecektir.

Proje ve yatırımları ile 1998′den bu yana bağlantı elemanları sektöründe ürün ve hizmet sunmayı amaçlayan Reform Cıvata, müşteri memnuniyeti doğrultusunda büyüme ve gelişmeye devam edecektir.

Devamını Oku
Ürünler

REFORM CİVATA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

REFORM CİVATA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat