Türkiye
year 16 YIL

Yazar Administrator
Perşembe, 19 Ağustos 2004

1982 yılında işinin ciddiyetini ve sektördeki rekabetin bilincinde olan güçlü ve tecrübeli ortaklar tarafından ANKARA da kurulmuştur.Bu yıldan itibaren elde ettiğimiz tecrübeleri,işini seven ve müşterilerimize karşı saygılı personelimizi,bu sektörde daha başarılı olmak ve en iyiyi bulmak için kullandık.

ŞAHİN VİNÇ, ‘İYİLER MUTLAKA KAZANIR’ ilkesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.Kaliteli ve dinamik bir ekip çalışması ile hızlı sektördeki rekabette biz de varız dedirten hırsıyla çalışan şirketimiz müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktadır. Her geçen gün büyümekte olan şirketimiz araç filosuna yeni araçlar ekliyerek müşterilerine daha hızlı bir şekilde hizmet sekteründe büyümektedir.

Faaliyetlerimiz;

Yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, sepetli platformlar, vinçli araçlar ile kurtarma izmetlerini sürdürmekteyiz. Şahin Vinç olarak; Türkiye′nin önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç ve platform hizmetlerini vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.


Politikamız;

Şahin Vinç olarak globalleşen dünyada edindiğimiz tecrübe, deneyim ve birikim sonucunda faaliyet sektörüne hizmet kalitesini yükselterek en ekonomik, hızlı ve en dürüst bir şekilde hizmet vermeyi en ağır şartlarda dahi çalışmalarımızda karşılıklı hoşgörü ve güveni sağlamayı önce müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.


Devamını Oku
Ürünler

ŞAHİN VİNÇ İŞLETMECİLİĞİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ŞAHİN VİNÇ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat