Türkiye
year 17 YIL

Firmamız 1982 yılında Selim Saraçoğlu tarafından Adapazarı’nda kurularak Bedford yedek parçaları ithalat ve toptan ticareti bazında faaliyetlerine başlamıştır.
1993 yılına kadar işlevini Adapazarında sürdüren firmamız 1994 yılında Istanbul-Kozyatağı’na taşınıp ithalat faaliyetlerini uzakdoğu ülkelerine kaydırarak devam ettirmiştir.
1996 yılından itibaren ithalatına başladığımız MITSUBISHI ve HYUNDAI yan sanayi yedek parça çeşitlerimize 1998 yılından itibaren TOYOTA, MAZDA, NISSAN, SUZUKI, HONDA, DAIHATSU hafif ticari ve binek araç yedek parçaları eklenmiştir.
2003 yılı ortalarından itibaren çeşitlerimize eklenen KIA ticari araç parçaları ve 2006 yılı ortalarında eklenen İSUZU parçaları ile çeşit ve stok olarak sektörünün en güçlü firmaları arasında yerini almıştır.
1999 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz Ümraniye adresimizdeki 2000 metrekare depolama alanındaki güçlü stoklarımızla ve 19 güleryüzlü personelimizle siz sayın müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.
Ana felsefemiz koşulsuz müşteri memnuniyeti olup artık müşterilerimizden öte dostlarımız olan siz değerli arkadaşlarımız, toptancı, perakendeci ve servislere hizmetlerimizi kesintisiz olarak ulaştırmak amacı ile yoğun bir çaba içindeyiz.

Devamını Oku
Ürünler

SARAÇOĞLU OTOMOTİV LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

SARAÇOĞLU OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat