Türkiye
year 14 YIL

Türkiye’nin lider makine halısı üreticisi Saray Halı’nın temeli 1972 yılında atılmıştır. Saray Halı; gerçekleştirdiği başarılı ve büyük atılımlar sonucunda üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, ihracatı ve teknolojik üstünlükleriyle bugün makine halısı sektörünün en güçlü ve lider kuruluşlarından birisi olmayı başarmıştır.

Makine halısı ve turizm alanındaki çalışmalarıyla büyümesini sürdüren Saray Halı 1998 yılında Türkiye’nin en büyük entegre tarım ve hayvancılık işletmelerini de bünyesine katmıştır.

Başarılı ve istikrarlı çalışmalar ve yatırımlarla sürekli büyüyen Saray Halı’nın, turizm, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki işletmelerinde yaklaşık 2.500 kişi istihdam edilmektedir.
Sürekli gelişim ilkesiyle her geçen gün yenilenip, sektöründe lider konumunu sürdüren Saray Halı 50’yi aşkın dünya ülkesine de ihracat yapmaktadır.

Saray Halı; kaliteyi, dekoratif tasarım incelikleri ile bütünleştiren halıları üretmeyi, kalite, ihracat ve istihdam alanındaki katkılarını geliştirmeyi ve güçlü bir firma olarak kalmayı hedeflemiştir.

Saray Halı Anonim Şirketi; İstanbul’da faaliyetini sürdüren Genel Müdürlüğü, 17 ilde teşkilatlanmış Pazarlama Bölge Müdürlükleri, Almanya’da kurulu Avrupa Satış Temsilciliği ve 1000’in üzerinde satış bayisi ile Türkiye’nin en büyük makine halısı üreticisidir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

SARAY HALI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat