Türkiye
year 13 YIL

Firmamız 2000 yılından itibaren Denizli' de 20.000 ürün çeşidi ile Otomotiv Yedek Parça Ticareti Perakende ve Toptan Satış olarak hizmet vermektedir.
Her geçen gün siz değerli müşterilerimizinde katkılarıyla firmamız büyümekte, güvenilir ve kurumsallaşmış olan yapısına güç katmaktadır.
Renault Orjinal Yedek Parça ile sınırlı kalmayıp diğer ürünlerin satışını yapmaktayız.
Firmamız çağın gereksinimlerine paralel olarak sektörünün gelişimine de destek olmakta, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini önplanda tutmaktadır.
Bu doğrultuda firmamız Semih Otomotiv ''Parcacım'' adı altında tescilli olarak e-ticaret dünyasına kapılarını açmış ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya kendisini adamıştır.
Müşterilerinin ihtiyaçlarını tam olarak sağlayabilmek için profosyonel ekibiyle 7/24 Teknik Destek sağlamaktadır.
Teknolojik alt yapımızın bize sağlamış olduğu ''HIZ'' ile müşterilerimize acil hizmet servisi saglamak ilkelerimizdendir; stoklarımızda
bulunmayan malların sitede sergilenmemesi bunun göstergesi olup, bizi diğer e-ticaret firmalarından ayıran en önemli özelliklerimizden biridir.
Bunun yanısıra, üye olurken veya sipariş verirken paylaşmış olduğunuz bilgileriniz 128Bit SSL Certificated ile büyük bir güvenlik sistemi altında saklanacak ve alışverişleriniz gerçekleştirilecektir.
Siparişleriniz için kullanmış olduğunuz online ödemedeki bilgilerinizi 128 Bit SSL  Certificated ile güvenlik altında alışverişinizi gerçekleştirmekteyiz.
Teknolojik alt yapımızla ve ekibimiz ile sizlere güvenilir ve hızlı  hizmet sağlamak Semih Otomotiv "Parçacım" olarak bizlerin ilkeleri arasında yer almaktadır...
Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz...
Semih Otomotiv
Parçacım

Devamını Oku
Ürünler

SEMİH OTOMOTİV

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SEMİH OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat